Web Fashion

Google AdWords

Google AdWords

Nå Ud Til Flere Kunder

Google AdWords er uden sammenligning verdens største real time online annonceringsplatform, der kan vise dine reklamer 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, med en enestående global rækkevidde på tværs af Googles services som Google.com, YouTube og Gmail.

I modsætning til traditionelle reklamer, bliver Google AdWords reklamer kun vist til folk, der allerede har interesse i din produktgruppe. Dette gør Googles reklameprogram til et af ​​de få, der leverer yeah annoncer til kunderne, når de allerede søger efter dit produkt.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”chevron-right” text=”SKAL VI OGSÅ LAVE DIN NÆSTE ADWORDS KAMPAGNE? KONTAKT OS I DAG” relationship=”dofollow” url=”https://webfashion.dk/kontakt/”]

Professionel Google Adwords Styring

Hos Web Fashion anvender vi omfattende viden om købeadfærden i et forretningsområde, for at målrette de søgeord der sælger. Vi kan hjælpe dig med at oprette, optimere og levere de rigtige reklamer til dine potentielle kunder. Dette vil øge dit salg ved at lokke de rigtige kunder, og levere de rigtige destinationssider til dine kunder. Hvis du ikke har mulighed for at tilbyde flere destinationssider, kan vi oprette flere annoncegrupper, der vil tillade at sende forskellige kunder til forskellige områder af din hjemmeside. Over tid vil vores analyse give os mulighed for at kun vise annoncer, der leder til et reel salg.

Hos Web Fashion ved vi også, hvordan vi kan sænke dine udgifter til annoncering på Google. Forbedring af søgeords-relevans og levering af kvalitetsresultater for dine søgeord og dine annoncegrupper kan reducere dine reklameomkostninger. Desuden vil forbedringer over hele linjen i dine AdWords kampagner reducere omkostningerne ved hver efterfølgende reklamekampagne.

© 2019 Web Fashion

Telefontider

Mandag
8.00 – 17.00
Tirsdag
8.00 – 17.00
Onsdag
8.00 – 17.00
Torsdag
8.00 – 17.00
Fredag
8.00 – 17.00
Lørdag
Efter Aftale
Søndag
Efter Aftale

Kontakt

Web Fashion
Ranunkelvej 59
8722 Hedensted
Telefon: +45 2870 9579
E-mail: salg@webfashion.dk
CVR: 34931399

Bank

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5343
Konto nr.: 0243586