Web Fashion

Web Design

Web Design

Web Fashion – En Stærk Online Samarbejdspartner

Vores vision er at styrke dit brand og optimere din virksomheds konkurrenceevne online. Vi vil skabe unikke branding elementer og fantastiske webdesigns, skabt til at arbejde hånd i hånd, ikke kun på jeres online & trykte materialer, men også med jeres overordnede markedsføringsstrategi. Vi er et webbureau, der kun leverer det allerbedste web design på markedet, sammen dybdegående online marketing og SEO løsninger.

[aio_button align=”left” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”chevron-right” text=”KONTAKT OS I DAG” relationship=”dofollow” url=”https://webfashion.dk/kontakt/”]

Hvorfor Vælge Web Fashion?

Hos Web Fashion klarer vi alt fra det visuelle design af jeres nye hjemmeside til den tekniske udførelse. Vi har klaret alt fra det lille auto værksted til totalløsningen for det internationale selskab med meget specifikke tekniske krav.

Vi klarer alt fra små visitkort hjemmesider til avancerede skræddersyet flersproget hjemmesider, avancerede webshops, produktkonfiguratorer, sociale netværk, multibruger hjemmesider, blogs og avanceret web programmering.

  

Seneste Projekter

Herunder kan du se et udpluk af vores kunder og projekter

Design & Teknik Hånd I Hånd

Du er sikkert mange gange stødt på hjemmesider, der er smukt grafisk udført, men stadig kan du ikke få dem til at fungere optimalt, enten på grund af deres forkerte skærmstørrelse, forkerte skriftstørrelse eller forkerte tekstplacering osv. Hos Web Fashion har vi altid et vågent øje på alle disse ting, og sørger for, at alt er udført med perfektion fra start til slut, uanset hvilken skærmstørrelse eller webbrowser dine kunder vælger at benytte.

Responsive Web Design

I dag er et mobil web interface et meget vigtigt element for at skabe og designe en succesfuld website.

Stort set alle vores webløsninger er lavet på en “responsive” platform, hvilket vil sige at jeres nye hjemmeside præsenterer sig perfekt uanset hvilken enhed og skærmstørrelse jeres kunder ser den på.

responsive hornborg

[aio_button align=”left” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”chevron-right” text=”SKAL VI LAVE DIN NYE HJEMMESIDE? KONTAKT OS I DAG” relationship=”dofollow” url=”https://webfashion.dk/kontakt/”]

Vi Designer Hjemmesider Med Brugeren I Tankerne…

Online brugervenlighed er et bredt emne. I en nøddeskal, taler vi om at give brugerne præcis, hvad de ønsker, uden de skal arbejde for det. Et godt web design handler ikke kun om at levere et visuelt smukt design, men om at kombinere hjemmesidens visuelle udtryk med  sidens indhold, på en måde hvor design og funktion går op i en højere enhed og efterlader brugeren med en enestående brugeroplevelse.

teldust iphone mock

Søgemaskineoptimering (SEO)

Det første skridt for at I sikrer et websted succes i søgemaskiner som f.eks. Google, er at det er korrekt kodet og designet til at være SEO venligt. Vores design og kodningsproces tager SEO yderst alvorligt, så jeres SEO indsats vil være mere effektiv i det lange løb. Selv hvis I ikke prioriterer SEO umiddelbart efter lanceringen af den nye hjemmeside, ved I at hvis websitet er lavet hos os, er det forberedt når den tid kommer. I skal til enhver tid være velkomne til at kontakte os for yderligere information eller besøge vores reference sektion.

© 2019 Web Fashion

Telefontider

Mandag
8.00 – 17.00
Tirsdag
8.00 – 17.00
Onsdag
8.00 – 17.00
Torsdag
8.00 – 17.00
Fredag
8.00 – 17.00
Lørdag
Efter Aftale
Søndag
Efter Aftale

Kontakt

Web Fashion
Ranunkelvej 59
8722 Hedensted
Telefon: +45 2870 9579
E-mail: salg@webfashion.dk
CVR: 34931399

Bank

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr.: 5343
Konto nr.: 0243586